| YAZILAR | |
|
+3H-İ_Melegi By.Vehbi H-S_Meleği 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
H-S_Meleği Admin
Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 29 Nerden : YaŞamIn bİrAs KöŞesİndEN Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: YAZILAR Perş. Ekim 30, 2008 2:58 pm | |
| Bir gün, çelimsiz, küçük bir kız çocuğu sokağın köşesine oturmuş yiyecek, para, ya da alabileceği herhangi bir şey için dileniyordu. Üzerinde yırtık, pırtık giysiler vardı; yüzü gözü kir içinde, perişan bir hali vardı. Kız dilenirken, sokaktan genç, canlı ve iyi görünümlü bir adam geçti. Kızı farketmişti ama belli etmemek için dönüp ikinci kez bakmadı. Büyük ve lüks evine, mutlu ve rahat ailesinin yanına geldiğinde, çok güzel hazırlanmış akşam sofrası onu bekliyordu. Fakat az sonra düşünceleri tekrar o fakir kıza takılıverdi. Duyguları birşeylere itiraz ediyordu. Sonra kolay yolu tercih etti ve itirazlarını Allah� a yöneltti: "Böyle birşeyin olmasına nasıl müsaade ediyorsun? Neden o küçük kıza yardım için birşeyler yapmıyorsun Allah� ım?" diye yakındı içinden. Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap işitti : "Yaptım. Seni yarattım!" | |
|
| |
H-S_Meleği Admin
Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 29 Nerden : YaŞamIn bİrAs KöŞesİndEN Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR Perş. Ekim 30, 2008 3:00 pm | |
| ANNELERİMİZİN BİZE ÖĞRETTİKLERİ!!> >IYI YAPILMIŞ BIR IŞI TAKDIR ETMEYI:
> > > >"Bana bakin, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha > > > >yeni temizledim...!!!" > > > >DUALARIN GUCUNU: > > > >"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu > > > >farketmedi..." > > > >ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: > > > >"O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini > > > >karşı sahilden toplarsin.." > > > >MANTIKLI DÜŞÜNMEYI: > > > >"Ben öyle dıyosam öyledir...!!!" > > > >İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: > > > >"Çıkmadan Önce temiz bi Çamaşır giy.. yolda Allah korusun > > > >başına bişi gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun." > > > >HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI: > > > >"Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam > > > >güldürücem... " > > > >HAYATIN ÇELİŞKILERLE DOLU OLDUĞUNU: > > > >"Kapa çenenı ve çorbanı iç ..!!" > > > >DAYANIKLI OLMAYI: > > > >" O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!" > > > >HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI: > > > >" Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından > > > >kasırga geçmiş sanır..." > > > >ABARTMAYI: > > > >"Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarinla içeri > > > >yürüme diye..!!" > > > >DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: > > > >"Babana çekiceĞine biraz bana çekseydin noolurdu ..." > > > >OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI: > > > >"Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor > > > >düşücek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di > > > >mi......!!!!" > > > >KISKANMAYI: > > > >" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip > > > >olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun..." > > > >SABIRLI OLMAYI; > > > >"Baban eve gelsin, sen görürsün'' > > > >HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; > > > >"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı" > > > >DİYALOG KURMAYI; > > > >"Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!" > > > >"Ne söyleyeyim anne?" > > > >"Sus!! Bana cevap verme!!!" > > > >TIP BİLGİLERİNİ; > > > >"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, > > > >göreceksin gününü" > > > >OLGUN OLMAYI; > > > >"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin." > > > >GENETİK BİLGİLERİ; > > > >"Sen de o lanet olası babana çektin." > > > >BİLGELİĞİ; > > > >"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman." > > > >V E ... > > > >ADALETİ; > > > >"Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana > > > >senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..."
-------------------------------------------------------------------------------- /// \\\
En son H-S_Meleği tarafından Cuma Ekim 31, 2008 4:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
By.Vehbi Formun Bitanesi
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR Perş. Ekim 30, 2008 3:00 pm | |
| Teşekkürler paylaşım için. | |
|
| |
H-S_Meleği Admin
| Konu: Geri: YAZILAR Perş. Ekim 30, 2008 3:03 pm | |
| EVLİ BİR ÇİFTİN İLK GÜNKÜ KONUŞMALARI
> > Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
> > Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
> > Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
> > Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın?
> > Damat: Taaaabiki.
> > Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?
> > Damat: Tabiki hayır.
> > Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
> > Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
> > Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın?
> > Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
> > Gelin: Sana güvenebilir miyim?
> > Damat: Evet.
> > Gelin: AŞKIM. > > > > > >
Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi
ama
> >Ters bir sekilde ( asagıdan yukarıya okuyun!) | |
|
| |
H-S_Meleği Admin
| Konu: Geri: YAZILAR Perş. Ekim 30, 2008 3:12 pm | |
| | |
|
| |
H-İ_Melegi Admin
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 29 Nerden : SaTıLıK kAlPlEr ŞeHrİ.. Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR Perş. Ekim 30, 2008 4:33 pm | |
| yaz yaz çekinme burda ne için varız | |
|
| |
esra_tkn Forma Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 148 Yaş : 28 Nerden : Ayrılık; Acıyla Yanmış Kalplerin Tek Yürekte Attığı Şehirden Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR Cuma Kas. 07, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
salihacm Foruma Bağlanmış Üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 28 Nerden : hayattaki en büyük gerçeklerden Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR Cuma Kas. 07, 2008 9:36 pm | |
| | |
|
| |
JuLiEt Forma Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 28 Nerden : İçimdeki Şeytanın Ensesinden Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR C.tesi Kas. 08, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
ßу.ѕнα∂σω Forum Eni
Mesaj Sayısı : 371 Yaş : 29 Nerden : ...::::DüşManImıN TaM EnseSiNDen::::... Kayıt tarihi : 29/10/08
| Konu: Geri: YAZILAR Paz Kas. 09, 2008 7:50 pm | |
| | |
|
| |
| YAZILAR | |
|