1-Forumdaki bayanlara laf ve mesaj atmak kesinlikle yasaktir.
2-Mesajlara Su katmak, download linki yerine Cam kirigi vermek , paslanmis trojenleri vermek yasaktır
3-Eskimis mesajlarınız eskiciye verip yerine mandal, camasir ipi, legen almak serbessttir.
4-Üye girişlerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktir.
5-24 Saat online olup, piyasayi oldurmenin Alemi yoktur. Gunluk online Saati 2 saati asamaz.
6-Konunun oldugu bölümden sevgili yapmak yasaktir, Mahalle kizlari namusumuzdur.
7-Mesajlara mendil Çaput ve benzeri dilek meteryalleri takmayın gördügümüz anda sökeriz.
8-Sağlık ve Yaşam bölümlerinin yakininda sigara icmek atesle yaklasmak yasaktir.
9-Daha ucuz olsun diye mesajlara , iconlara ve konulara LPG (+1 ) taktirmak tehlikeli ve yasaktir.
11-Yönetici Arkadaşlarla "Asfalt Agladı Beeee" tarzında konusmak yasaktır. Daha cok "sizin gibi gençleri forumda görmek isteriz" tarzında cümleler kullanınız...
12-Kullandıgınız gülücükleri yani smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız beceremezsiniz.
13-Eger yardım istiyorsanız kimseye sormayın cok bilen degil cok gezen bilir.
14-Paylaşım Puanı verirken elinizi Korkak alıştırmayın.
15-Forumdaki Reklamlara site gelişmesi için tıklayın.Eger bu cümleye inanmıyorsanız bana yardım için tıklayın.
16-Mesaj atarken tümü büyük harflerden olusan cümleler kullanmayın.Gerekirse Capslock Tusunu sökün.
17-Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileginiz gerçek olsun.
18-Meslek olarak reklamcılıgı düşünüyorsanız burası tam size göre bizim reklamımızı yaparak pratik yapın.
19-Sayfanın hoş görünmesi için çimlere basmayınız.
l Alıntı l