| Foruma Her Girdiğinizde Yazın... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
H-İ_Melegi Admin
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 29 Nerden : SaTıLıK kAlPlEr ŞeHrİ.. Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Perş. Ekim 23, 2008 2:34 pm | |
| Ne düşünüyorsun: Ne hissediyorsun: Ne dinliyorsun: Ne tıkınıyosun: Ne içiyosun: Ne tarz giysi: Netten sonra ne yapacaksın: örn: Ne düşünüyorsun:mat sınavını Ne hissediyorsun:heyecan ve tedirginlik Ne dinliyorsun:hiiiçç Ne tıkınıyosun:hiiiç Ne içiyosun:hiiiç Ne tarz giysi:ev hali işte Netten sonra ne yapacaksın:ÖDEV TABİİKİ | |
|
| |
peliny Taze Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Cuma Ekim 24, 2008 4:11 pm | |
| ne düşünüyorum:mat sınav sonucumu ne hissediyosun:mutluluk ne dinliyosun:pink so what(çok gusel dinlemeni,zi tavsiye ederim) ne tıkınıyosun:çikolata ne içiyosun:şeftalili meyve suyu ne tarz giysi: pijama netten sonra ne yapacaksın:TABİKİİ ÖDEV | |
|
| |
H-İ_Melegi Admin
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 29 Nerden : SaTıLıK kAlPlEr ŞeHrİ.. Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Cuma Ekim 24, 2008 7:01 pm | |
| Ne düşünüyorsun:bilmem Ne hissediyorsun:heyecan ve mutluluk!!! Ne dinliyorsun:feridun düzağaç - kara kara Ne tıkınıyosun:... Ne içiyosun:... Ne tarz giysi:pijama Netten sonra ne yapacaksın:karar veremedim yaff... | |
|
| |
JuLiEt Forma Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 28 Nerden : İçimdeki Şeytanın Ensesinden Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... C.tesi Ekim 25, 2008 6:35 pm | |
| Ne düşünüyorsun:yarın ne giyeceğimi:) Ne hissediyorsun:özlem:)) Ne dinliyorsun:Sagopa Kajmer-Romantizma Ne tıkınıyosun:hiç bişi Ne içiyosun:Su Ne tarz giysi:Balo:D(Gezme kıyafeti) Netten sonra ne yapacaksın:uyucam | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Ptsi Ekim 27, 2008 2:20 pm | |
| Ne düşünüyorsun:Benim 2.Siteye Domainmi Alsan Ne hissediyorsun:bilmem Ne dinliyorsun:Ebru Gündes Harika Ne tıkınıyosun:Yemiom Ne içiyosun:Cola Ne tarz giysi:sport Netten sonra ne yapacaksın:Arkadaslarla merama çay içmeye gitceezz . |
|
| |
H-İ_Melegi Admin
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Salı Ekim 28, 2008 12:19 pm | |
| Ne düşünüyorsun:ya acaba sınavı nasıl geçti Ne hissediyorsun:karmşık duygular içerisindeyim Ne dinliyorsun:az sonra açıcam çok pencere var zaten :idea: Ne tıkınıyosun:... Ne içiyosun:... Ne tarz giysi:ev hali Netten sonra ne yapacaksın:hiç düşünmedim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Salı Ekim 28, 2008 4:09 pm | |
| Ne düşünüyorsun:Yürüyüşte ne kadar çok yürüdük Ne hissediyorsun:BİLMEM Ne dinliyorsun:rafet el roman - bir roman gibi - 2008 - 02 aşK Ne tıkınıyosun:PASTA Ne içiyosun:KAYISI MEYVA SUYU Ne tarz giysi:EV HALİ İŞTE Netten sonra ne yapacaksın:GEZECEM |
|
| |
By.Vehbi Formun Bitanesi
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Salı Ekim 28, 2008 9:29 pm | |
| Ne düşünüyorsun: _________ Ne hissediyorsun: __________ Ne dinliyorsun: Birşey Dinlemiyorum Ne tıkınıyosun: Daha Yeni tıkındım tokum. Ne içiyosun: Meyva Suyu Ne tarz giysi: EV Hali Netten sonra ne yapacaksın: Yatıp Uyucam | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Salı Ekim 28, 2008 9:32 pm | |
| Ne düşünüyorsun:Bilmem Ne hissediyorsun:____ Ne dinliyorsun:Serdar Ortac 2008 - Nefes - 14. Sana Degmez Ne tıkınıyosun:Yoq Saol. Ne içiyosun:Çay Ne tarz giysi:Pijama Netten sonra ne yapacaksın:Lfs Ve Mostvanted oynucam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Cuma Ekim 31, 2008 3:22 pm | |
| Gene Geldim
Ne düşünüyorsun:Yarın Corolla Çıkacak Çakarları Atcaz Ne hissediyorsun:Sewinçliyim Ne dinliyorsun:Ebru Ablamdan Kızıl Mavi 2008 Ne tıkınıyosun:Ekmek Arası Ne içiyosun:Süt Ne tarz giysi:Ev Hali Netten sonra ne yapacaksın:Daha Belirlemedim. |
|
| |
salihacm Foruma Bağlanmış Üye
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 28 Nerden : hayattaki en büyük gerçeklerden Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Ptsi Kas. 17, 2008 2:27 pm | |
| Ne düşünüyorsun:seni(dermişim) Ne hissediyorsun:kıpırtı Ne dinliyorsun:the poyraz kavak yelleri Ne tıkınıyosun:elma Ne içiyosun:... Ne tarz giysi:okul forması Netten sonra ne yapacaksın:tv | |
|
| |
JuLiEt Forma Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 106 Yaş : 28 Nerden : İçimdeki Şeytanın Ensesinden Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Çarş. Kas. 19, 2008 7:17 pm | |
| Ne düşünüyorsun:yarınki olacak şeyleri:D Ne hissediyorsun:özlem:)) Ne dinliyorsun:Kalbim krizin bekçisi olmuş Ne tıkınıyosun:Eti cin:D Ne içiyosun:Su Ne tarz giysi:kot-tişört Netten sonra ne yapacaksın:ödev:)) | |
|
| |
JuLiEt Forma Isınan Üye
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Ptsi Ara. 22, 2008 6:14 pm | |
| Ne düşünüyorsun:yarın ki ing. yazılıısı ve nasıl yenildiimizi Ne hissediyorsun:hüzün Ne dinliyorsun:sago-sahibinin sesi Ne tıkınıyosun:- Ne içiyosun:- Ne tarz giysi:eşofman Netten sonra ne yapacaksın:sanırım ders | |
|
| |
-ScM- Taze Üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 28 Nerden : **dünyadaki en eğlenceli yerden ** Kayıt tarihi : 19/12/08
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Cuma Ara. 26, 2008 2:16 pm | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Ne düşünüyorsun:okuldaki kötü olayı Ne hissediyorsun:kızgınım Ne dinliyorsun:hiç Ne tıkınıyosun:yaş pasta Ne içiyosun:kola Ne tarz giysi:spor Netten sonra ne yapacaksın:dersaneye gidicem | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Paz Ara. 28, 2008 7:41 pm | |
| Ne düşünüyorsun:hayatı Ne hissediyorsun:bilmiyorum Ne dinliyorsun:slow mizik Ne tıkınıyosun:hiçbişey Ne içiyosun:su Ne tarz giysi:spor Netten sonra ne yapacaksın:bilmem o zamna bağlı |
|
| |
H-İ_Melegi Admin
| Konu: Geri: Foruma Her Girdiğinizde Yazın... Cuma Ocak 02, 2009 9:05 pm | |
| Ne düşünüyorsun:yarın dersanede neler olacaanı Ne hissediyorsun:heycanla korkunun karışımı bişi Ne dinliyorsun:rafet el roman-seni seviyorum Ne tıkınıyosun:portakal Ne içiyosun:... Ne tarz giysi:eşofman Netten sonra ne yapacaksın:tv islicem | |
|
| |
| Foruma Her Girdiğinizde Yazın... | |
|